Sorgen så stor


Usch, vad jag saknar min älskade mamma. Idag har det varit en jobbig dag. Vissa dagar går riktigt bra sedan kommer dagar som denna. Då inga aktiviteter kan distrahera mina tankar på mamma.

Det gör så ont och jag är så, så ledsen. Hur länge ska jag gå omkring och må så här?

Kommentarer
Postat av: Gudmor

Vännen min, att bli ledsen med jämna mellanrum kommer du alltid att bli. Men med tiden kommer det att vara lättare att vara ledsen. Du kommer att glädjas över alla underbara minnen. Även om det gör jätte ont så tror jag det kommer att hjälpa dig i ditt sorgearbete.

Tänker varje dag på dig! Många kramar från Gudmor

2009-06-04 @ 19:26:29
Postat av: Anna

Lilla stumpan. Jag tänker massor på dig. Och vet du igår tänkte jag oxå jättemycket på din mamma när jag var ute på altanen och tittade på min vindruveranka som växer. Jag kommer ju aldrig att komma upp i Annelies klass men jag jobbar på.

Och du vännen, det kommer nog vara upp och ner i ett tag men jag vet ju att du är stark och fixar det här med hjälp av alla du har runt omkring dig!

Kramar i massor

2009-06-04 @ 20:39:45
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Carina

Jag vet precis hur du känner och kan bara säga att tankar både ledsna och glada kommer att följa dig under lång tid. Hur många gånger har det inte hänt saker och så tänker man det ska jag berätta för mamma och då kommer tanken att det går ju inte. Men det blir lättare, fast det tar tid. Talessättet "Mor lilla mor vem är dom du? Ingen i hela världen" stämmer till punkt o pricka.

Det är bra att du ger uttryck för dina tankar och känslor för att prata om det hela är mycket bättre än att bära allt inom sig, så bubblar det över till slut.

Många kramar från oss alla!!

2009-06-05 @ 10:50:50
Postat av: Jessica

krama

2009-06-05 @ 17:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ass="nav">
RSS 2.0