Allt om Thailand

Allt om Thailand är en bra sida med många tips för de som är på väg till Thailand eller bara vill hålla sig uppdaterad om sitt favorit resmål.

Nu har det kommit till ytterligare en liten länk på deras sida som heter "Bloggar om livet i Thailand". Där hittar ni mig, tihi. Klicka på bilden så kommer ni till deras hemsida.



- - - - - - - -

Idag ska jag träffa Husprojektägaren dvs han som bygger vårt hus. Har gjort en liten ritning på ett kök som jag hoppas att han kan bygga till en bra peng. Han har nämligen en snickeriverkstad oxå. Jag har fått 2 köksofferter från två köksföretag men priserna är samma som i Sverige = dyrt. Så jag hoppas att han nu kan bygga ett till ett bättre pris. Sedan om ett par år kan vi förhoppningsvis få bygga vårat drömkök.



Jag skulle vilja ha högblanka vita köksluckor, svart bänkskiva samt svart golv. Fast alla säger att svart golv inte är så smart men det är snyggt :)

Direkt efter barstolarna så kommer det vara 2 stora skjutdörrar i glas som leder till uteplatsen. Som just nu ser ut så här:



Inte så stor trädgård men större än vad vi har idag. Funderar på att asfaltera den så man lätt kan se ev. ormar... eller inte. Jag får skaffa ett gäng katter som håller rent på tomten istället. Samt plantera några limeträd för det sägs hålla ormarna borta.

Njut av dagen,


Kommentarer
Postat av: Edvinsmamma - snart tvåbarnsmamma ♥

Det är svårt att välja golv o luckor till ett kök o tänka både praktiskt o snyggt. Jag o sambon sitter i "samma båt" när det gäller det o man ska ju också komma överens...hihi



Förstår att du vill asfaltera hela gården. För giftiga ormar skulle jag också bli helt stirig av...



Kramar

2010-06-08 @ 08:47:35
URL: http://www.edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Mia

Tack!

Vad kul att planera köket! Vi har också blanka vita köksluckor. Funkar bra med att putsa dem med fönsterputs så försvinner fläckarna. Det är så fint. Vi har grått golv och det bryter fint mot det vita. Ert kök kommer att bli jätte fint!

2010-06-08 @ 09:12:56
URL: http://miaojulia.blogg.se/
Postat av: Maria

ÅH vad fint det kommer att bli!! :) Spännande! kramen

2010-06-08 @ 10:57:45
URL: http://cupcake.blogg.se/
Postat av: Moa

Så härligt och underbart att leva i Thailand, även om den vanliga vardagen även lunkar på där!



Högblankt ät fint, likaså svart golv... Vi hade högblankt, fast svart i vår förra lägenhet. Finns en bild på det i ett av mina äldre inlägg.



Ha en fin dag!

2010-06-08 @ 11:31:54
URL: http://moasprinsar.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Åh så härligt ni kommer att få det!!! Nu väckte du min lust att verkligen ta tag i vårt kök, men börjar jag där så blir det dominoeffekt, då måste hela nedervåningen göras om... Ha en fin dag! <3

2010-06-08 @ 11:50:25
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Helen

När vi berättade att vi skulle ha svart köksgolv så sa folk runt omkring oss sa att vi inte skulle få göra annat än att städa köket men så är det inte alls utan vi dammsuger där en gång i veckan precis som i resten av huset :O). Vi är hur nöjda som helst med vårt golv.



Kramar

2010-06-08 @ 14:31:18
URL: http://tiemsa.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad fint köket såg ut och vad härligt att ha en liten utstickare så där!

Hade jag oxå gärna haft men vi har för litet kök!



Ska bli spännande att få se resultatet!

Kramizar

2010-06-08 @ 18:32:55
URL: http://liljan.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag kanske ska skicka ner macke :) Fast han skulle vara VÄLDIGT dyr :-)

2010-06-08 @ 20:52:32
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Linda

Köket ser jättefint ut, tänk bara på att vända kylskåpsdörren åt andra håller;)

Jag tycker också att högblankt är snyggt så det kommer det bli även i detta hus och på det en svart tjock bänk med aluminiumkant runtom. Troligtvis åker vi och köper det redan på lördag!! längtar det kök som vi har i huset nu har sett sina bättre dagar om man säger så.



Ha en underbar dag vännen, KRAM

2010-06-09 @ 09:15:21
URL: http://uppochnervandahuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ass="nav">
RSS 2.0