Cleaninglady

Igår fick jag ett ryck och började röja runt och städa på barnens rum. De har såå många leksaker som ligger huller om buller. Jag fick både Tess och Viktor med mig, så tillsammans organiserade vi upp och städade på deras rum.

Helt plötsligt står Maken i dörröppningen och frågar om städerskan kommer imorgon. Ja, svarade jag. Då skrattar han och säger att han redan visste det, eftersom jag alltid städar före städerskan kommer!

Hmm hur ska jag tolka det här?? Stämmer verkligen Makens påstående?? Det enda jag vet är att jag brukar plocka undan så det ska bli lätt att städa för henne men kan det verkligen vara så att jag omedvetet dammar av lite här och där och plockar upp några dammråttor kvällen före hon kommer?

Kommentarer
Postat av: Anna S

Nääää så kan det väl inte va ;)

När jag blir stor ska jag oxå ha en städerska.

God morgon!

2011-01-10 @ 06:59:48
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Li

jag är personen som gärna städar på hotellet i mitt rum innan städerskan kommer...

undrar varför vi är såna? =O)

Men hon/han uppskattar nog att du plockar undan lite, så det blir lättare =O)

2011-01-10 @ 12:08:33
URL: http://li-mitt-liv.blogspot.com
Postat av: Nina

haha, jag skulle säkert göra likadant om jag hade städerska :)



men oj, vad jag fastnade här i din blogg..! första gången jag är på besök härinne.. har precis bokat en resa till thailand (inte förrän nästa vinter visserligen) och har aldrig varit där tidigare, så jag slukar allt jag kan just nu :) kommer absolut att kika in igen! här inne måste man ju kunna få hur många tips som helst :D hur länge har ni bott i thailand?

2011-01-10 @ 18:38:40
URL: http://ninadays.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha, jag tror inte du är ensam om att göra så, tror man gör det omedvetet på något vis, man vill inte visa sitt hem stökigt eller dammigt helt enkelt, oavsett om det är kungen eller städerska som kommer liksom:)

Kramkram

2011-01-10 @ 21:07:16
URL: http://www.uppochnervandahuset.se
Postat av: pysseliten

Gud vad härligt allt ser ut där nere :) Sol och värme . Härlig blogg jag halka in på . Har aldrig varit i Thailand med det ser så vacker ut .

2011-01-10 @ 22:04:22
URL: http://pysseliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ass="nav">
RSS 2.0