Termins rapport


(bild lånad från amazon)

I kväll ska jag på "utvecklingssamtal/kvartsamtal" för Tess.

Vi har det efter varje termin dvs 3 gånger om året. Redan igår fick jag det "blåa häftet" med "Term Report". Det pirrar alltid lite i magen när man får det eftersom det blir så defenitivt. Svart på vitt om hur Tess är i skolan.

Det var inget som kom som någon nyhet.

I stora drag står det att hon är en smart, idéerik, framåt, ledare, påhittig, rolig, testar gränser osv. Hon behöver dock ofta en spark i baken för att göra sitt arbete men när hon väl arbetar jobbar hon flitigt och snabbt. Hon förhandlar alltid med lärarna och ifrågar sätter mycket.

För några månader sedan köpte jag en t-shirt med texten "Little Miss Bossy" och den passar henne perfekt...

Kan man bli annat än stolt med dessa resultat!!Betygsskalan är från A-D där A är bäst. Sedan finns det F (Fail), P (Pass), I (incomplete). 

Tess fick toppbetyg i allt och det är något jag hoppas ska hålla i sig under hela hennes skolgång. Kan väl tyvärr inte säga att hon ärvt detta ifrån sin mamma.

˜˜˜˜

Uppdatering: inlägget ovan kom tydligen inte ut på bloggen igår.
Mötet gick jättebra och jag är en stolt mamma :)


Kommentarer
Postat av: Maria

Vilken duktig och driven liten tjej du har:) Förstår att du är stolt!! Parasiten i vattnet måste rena bort av kommunen. Det kan ta flera månader och fram till dess måste allt vatten kokas :( När man är van att man har rent och fräscht dricksvatten är det super jobbigt att måsta koka det :( Hoppas det går över fortare än kommunen befarat!! Ha en skön dag!Kram

2011-04-20 @ 07:01:12
URL: http://cupcake.blogg.se/
Postat av: Linda

Klart du ska vara en stol mamma med dom betygen, hon är ju superduktig.

Men jag vet det är alltid lite gruvensamt innan man har varit på det där samtalet och verkligen fått veta svart på vitt hur dom ligger till.Hoppas du har en bra dag, Kram

2011-04-20 @ 10:48:40
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: ♥ Anna S

Pluttan vad duktig hon är!!

Jag tror att hon och Nattis har väldigt lika personligheter. Undra om de skulle leka bra eller konkurrera varandra??Massa kramar till dig du stolta mamma

2011-04-20 @ 13:15:18
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Anna

Hahaha näää mycket kan sägas om dig stumpan men Sjölander ju inte att plugga direkt :) vilken duktig tjej du har...tror hon är tämligen lik sin mamma till sättet :)

2011-04-20 @ 15:54:10
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Oj, vad duktig hon är!

2011-04-28 @ 11:42:39
URL: http://beabus87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ass="nav">
RSS 2.0