So You Think You Can DanceSitter och tittar på en ny säsong utav "So you think you can dance" - USA. Det är helt otroligt vad många talangfulla människor det finns MEN gisses vad många UFON det även finns!

Att man själv kanske inte kan inse hur ofantligt dålig man är på att dansa, det är en sak. Det som gör mig så arg är hur UFON:as familj och vänner kan tillåta personen att göra bort sig inför flera miljoner TV-tittare.

OM just DU funderar på att delta i en Talangjakts-tävling. Snälla, berätta detta för mig först så lovar jag att vara ärlig och berätta sanningen om din talang!

Själv kan jag varken dansa, sjunga eller spela munspel så ni behöver inte oroa er. Det blir inte någon talangjakt för min del ;)


Kommentarer
Postat av: Lotta

Haha, nä det där är helt otroligt. Att vissa verkligen ställer upp i sånt förvånar ;) Å hur snällt är det av kompisar o släkt som "släpper iväg" dem när de själva säkert vet hur pass illa de är =) Å för min del blir det heller aldrig nåt sånt! Jag är verkligen urkass på att sjunga, dansa o allt sånt. Tur jag fattar det själv iaf =) Kram!

2011-02-02 @ 09:17:35
URL: http://esmeralda71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ass="nav">
RSS 2.0