Fiskbenet eller förkylning?!


Urk vad jag känner mig risig. Skulle gå till doktorn igår men tror ni inte han har stängt till den 28 sept. Så ingen doktor där jag bor.

Min vän var inne på sjukhuset i Krabi i går men hon fick åka vidare till en privat klinik då det inte fanns någon läkare på plats. Efter klockan 17.00 finns bara akutmottagningen (som inte kan göra något eftersom läkarna inte är på plats). De flesta läkare har privatkliniker som är öppna på kvällar och helger. Så hon åkte till en sådan och kom ut med detta:
Så ser det ut varje gång man besöker en doktor i Thailand. Mediciner i alla regnbågens färger. Det är ett skämt. Efter att checkat på internet visar dig sig att 2 utav 8 mediciner är korrekta.

Så det jag ville ha sagt är att det känns inte som att doktorn i Krabi kan hjälpa mig. Han kommer att titta ner i min hals, säga att ja, det är rött och väldigt irriterande och sedan går jag därifrån med en påse med medicin.

Nä, nu ska jag ta och koka lite te och läsa bloggar och se vad ni har för er!

Kram Sara

Ps. Nu händer det saker på restaurangens toaletter... jag bestämde mig för att vänta med bilder tills det är färdigt. Just nu är jag själv väldigt skeptiskt till mitt val av färger. Målarn är just där och målar. Hoppas att färgen "lägger sig" något när den torkar. Ds

Kommentarer
Postat av: Maria

Men stackars du! Vad ska du göra åt benet i halsen då? Du måte juh få ut det på ngt sätt!!

Här har det just börjat regna och det blev väldigt höstigt mitt i alltihop. I morse var det sol ;-)

Men kanske inte riktigt lika varmt som hos dig ;-)hihi

Tänk vilka kontraster!

Hoppa du känner dig bättre snart!!

Kramen

2009-09-22 @ 16:03:31
URL: http://cupcake.blogg.se/
Postat av: Malin

Låter nästan som era läkare håller samma standrade som de vi har på akuten här! ;) Cykelverkstad alltså!Hoppas du piggnar på dig utan mediciner.Det ska bli så spännande att se hur toaletten blir!Kram!

2009-09-22 @ 18:17:23
URL: http://myissues.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Tack så mycket! :)

2009-09-22 @ 22:44:48
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: Therese - Lurans blogg

Oj, man skulle minsann inte VÅGA bli sjuk där nere, snacka om regnbågspiller ,-P Och så gullig lillebror är, tack för bordet är ju inte det sämsta ;-) Hi,hi. Kul att din styvfar komme ner, då får ni vara tillsammans, kan nog behövas i saknaden efter din mamma kramar om

2009-09-23 @ 07:58:02
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Anna Söderberg

Hahaha känner igen det där.

När jag var hos läkaren i Krabi kom jag tillbaka till hotellet med 5 olika tabletter och 2 olika droppar/salvor. Allt för lite ont i örat.

Men det var färgglada och fina piller jag fick iaf :).Hur ere med bene nurå?

Ere kvar eller haru harklat upp det?Kramis

2009-09-23 @ 16:38:33
URL: http://ansobloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ass="nav">
RSS 2.0