Jordgubbar

Jordgubbar förknippar jag otroligt mycket med den svenska sommaren.

Finns det något godare än att plocka in sol-varma jordgubbar ifrån trädgården som sedan äts med "gräddmjölk" och lite socker??

Igår köpte jag och barnen jordgubbar. De äts på ett litet annorlunda sätt här...



◊ ◊ ◊ ◊
 
Idag har jag och kidsen varit nere på stranden igen. Det blev bara 3 timmar, sedan gav jag upp. Det kryllar av turister, varmt, saltigt, sandigt och klängiga barn. Nä, vi åkte hem och så somnade vi alla med full aircondition i våran säng.

Igår skrev jag att vi hade fredagsmys på en tisdag. Idag är det onsdag dvs "lill-lördag" så barnen har faktiskt fått lite smågodis (jag åt inte upp allt igår). Nu tittar de på "Clifford the big red dog". Jag försöker kyla ner mina solbrända axlar med lite färsk plockad aleovera.

Snart ska jag och barnen gå ut och titta om Tomten varit här och hämtat Viktors nappar och lämnat någon present. (Tur att båda barnen somnade tidigare och jag hann vakna före dem ;) )

Kram kram


Kommentarer
Postat av: therese

Gud vad mysigt det låter med stranden... Får en att längta till sommaren och du har möjlighet att sola och bada året om.. LYX!!!!

2010-02-17 @ 12:12:25
URL: http://isabellnicole.blogg.se/
Postat av: ♥ Anna Söderberg

Solbrända axlar... stackars dej va!

Bläääääääääääääää

2010-02-17 @ 13:49:52
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Tant Ulrika

Jordgubbar med socker och chili..det lät spännande =)



O det där med en dag på stranden..de raderna hoppade jag över ;P Här vräker snön ner igen (suck) o ja, vad göra? Bara att beskåda det hela men samtidigt hoppas på varmare tider!



Kram

2010-02-17 @ 14:34:52
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Sara

Åhh jordgubbar!!

Så gott det hade varit nu... med mjölk och socker. Gillar egentligen inte mjölk. Men till jordgubbarna ska det vara lite :)

Alexander var helt galen i jordgubbsshake när vi var i Thailand, det ville han ha till var middag :)

Det är så härligt att ta en dusch efter ett par timmar på stranden och lägga sig i ett svalt rum och sova lite middag.

Här tar vi ett varmt bad.. på med strumporna och mjukisbyxorna och ner under täcket för att få upp värmen lite. Skönt på ett helt annat sätt, men jag föredrar nog det första ;)

Kram

2010-02-17 @ 15:37:35
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
Postat av: Linda

Åå jordgubbar som är så gott, tråkigt att perioden för färska jordgubbar är så kort och att frysta inte alls blir samma sak.



vi har planer på att åka runt jul och vara borta mellan en och två månader, beroende på vad vi hamnar i pris och hur vi kan lösa det rent praktiskt med skola och ledighet från jobb.

Skulle vara jättesnällt av dig om du ville kolla upp lite priser och så, men du ska absolut inte känna att du måste, det är bara om du vill:) Ksa kika runt lite på vad vi skulle kunna tänka oss, vi är inte så kräsna:) så det borde inte vara svårt att hitta.



Måste nog fundera vidare på vilka tipsa jag har för att överleva vardagen med 4 huliganer hihi



Kramkram

2010-02-17 @ 19:30:35
URL: http://uppochnervandahuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ass="nav">
RSS 2.0