Bangkok

 
(bilder lånade från thailändska nyhetssidor)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Inombords är jag mycket arg och ledsen. Rödskjortorna som är kvar är onda människor!

Igår på dagen så gick rödskjortornas ledare ut och sa att "de ger upp" och ledaren bad alla återvända till sina hem. Allt gick väldigt lugnt och smidigt. Rödskjortorna lämnade sina områden och man trodde att allt var lugnt. Det var lugnet före stormen!

Från att vara rödskjortor som demostrerar så vändes allt till vrede och idag klassas de som terrorister. Hur man kan sätta eld på byggnader är för mig obegripligt. CentralWorld som är ett landmärke i Bangkok har nu kollapsat. Det stora shoppingcentret sattes i eld runt 15.00 på eftermiddagen men brandkåren kunde inte komma fram till platsen pga eldstrid. Det var inte förens efter utegångsförbudet infördes kl.20.00 som brandkåren kom fram. Då var det försent.

Ni som är på semster här i söder eller ska åka ska INTE känna er rädda!! Vi har INGA som helst problem här nere. Allt är som vanligt. Solen skiner, männsikorna ler, gatorna är rena och fina.

Önskar er alla en fin torsdag,


Kommentarer
Postat av: Sara

Usch vad man blir arg. Ni som lever så nära allt måste ju bli ännu argare och mer ledsna. Det är tragiskt att det ska behöva gå så långt.

Har central world brunnit ner helt??!! Det är ju inte klokt!

Vi är absolut inte oroliga för att åka, tycker bara det är så hemskt att läget är som det är. Men mycket kan ju ändras på 2 veckor. Det har ju redan nått slutpunkten känns det som.

Ha en fin dag, kram

2010-05-20 @ 07:51:16
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
Postat av: Nancy

usch, det är sorgligt att detta händer. Och visst känner man ilska när man ser bilderna och vad några människor kan göra. Hoppas att det snart är underkontroll så att bangkokborna kan återgå till sina jobb och skola.

Skönt att höra att det inte har spridit sig mer runt om i thailand. Det är ju viktigt att turisterna fortfarande vågar åka dit för thailands ekonomis skull.

Ha det gott

2010-05-20 @ 08:37:47
URL: http://resdamm.blogg.se/
Postat av: Agnes

Usch, det låter helt sjukt. Jag hade varit livrädd att ha det så nära ändå. Idioter!

Kram

2010-05-20 @ 11:55:30
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com/
Postat av: Linda

Fy, man förstår inte hur människor kan göra såhär, helt ofattbart.

Så skönt att ni inte märker av något, och jag hoppas det snart lugnar ner sig i Bangkok också, det gör ju att man som turist drar sig för att åka dit,eller iaf vi, tyvärr:(

Kramar

2010-05-20 @ 15:54:16
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: ♥ Anna Söderberg

Blääääääääääääää!

2010-05-20 @ 20:56:35
URL: http://ansobloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ass="nav">
RSS 2.0