"Detta är dagen D"

Så lyder första rubriken på Aftonbladet.se idag, följt med denna bild.



Det första jag gjorde i morse var att sätta på CNN och "Breaking News" för idag var vad som sker i Bangkok. Förhandlingarna inatt led inte till något så idag är det dagen D. Rödskjortorna ska ut från Bangkoks gator som de occuperat de senaste 6 veckorna.

Det är en tråkig dag där många kommer att mista sina liv. Att ta till våld är alltid den sista utvägen och det verkar verkligen som att detta är sista utvägen i det här fallet. Jag hoppas att denna dag kommer att gå så bra som möjligt och att under morgondagen har Bangkoks gator lämnats öde och den normala vardagen kan återtas.

Jag själv har inte märkt av något av det som händer i Bangkok, under hela den här perioden. Det är bara en sak som man inte ser - INGEN använder röda tröjor. Man vill inte bli förknippad med rödskjortorna!


Kommentarer
Postat av: Amanda

Det är hemskt det där. Jag är riktigt, riktigt glad att ha min syster hemma därifrån. Hon och hennes sambo har varit där nu i nära på 3 månader, först i förrgår kom dom hem igen och det känns verkligen som att dom åkte i rättan tid.

2010-05-19 @ 09:35:24
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha...inser nu hur dumt jag förklarade när jag utelämnade dom tre nätterna vi är utan nattvak. :)

Vi har helgerna själva och om Ludwig är frisk så har vi försökt att skippa andningslarm osv vissa nätter. För vi måste ju så småningom lära oss det ändå (vilket är jättesvårt!! Man ligger och lyssnar efter vartenda ljud, andas han? ) Om han har larm på och är förkyld eller så så är oftast M vaken med honom och så sover han när jag gått upp på morgonen. Det blir ju lite pyssel men det funkar. :)



Kram

2010-05-19 @ 09:53:12
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Madelene

Hejsan!



Ville bara tacka dig ordentligt för att du ordnade så att jag kom i kontakt med Kon Tiki Divers. Har haft en mailkonversation och hon låter väldigt positiv!



Så stort tack för all din hjälp! Och håller vi tummarna så kanske vi ses i december :)



2010-05-19 @ 10:08:39
URL: http://madelenehildahilden.blogg.se/
Postat av: Mia

Sv: tack!



Ja, jag saknar alla frukter i Thailand, det finns så många att välja på. Saknar också allt annat, mat, människorna mm. Så sorgligt med allt som händer i Thailand just nu. Är orolig för min bror och hans fru, de jobbar precis där alla oroligheter är (Silom) men de har fått jobba då och då från andra kontor och ibland hemma.

2010-05-19 @ 10:35:03
URL: http://miaojulia.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

hej gumman..

usch så otäckt det är.. hoppas de snart kommer överens så de slutar upp med tokigheterna..:(



nej för guds skull sätt inte på er röda tröjor..



kramrkam

2010-05-19 @ 12:07:12
URL: http://enburkrussin.se
Postat av: Sockenvägens Söta

Har faktiskt tänkt på dig/er varje gång det rapporterats... skönt att ni aldrig hamnat mitt i våldet! Stor kram vännen

2010-05-19 @ 13:44:32
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Jennifer - Lola May

Är så trött på allt det här nu. Hoppas att det tar slut i natt, men har svårt att tro det. Nu brinner det ju här och där istället. Läste på aftonbladet att våldet kan sprida sig till öarna, tror nog inte det va? Ni har väll inte haft några problem där nere eller? Här i Hua Hin märker man ingenting, förutom att det är många bangkokbor på semester. :)

2010-05-19 @ 14:33:25
URL: http://lolamay.blogg.se/
Postat av: Jennifer - Lola May

Jag vet, det gör mig så irriterad. De verkar inte ha så mycket koll på vad de skriver om. Läste det här "Demonstranternas väpnade falang, de så kallade svartskjortorna, satte flera hus i brand.." Så nu är det väpnade utlänningar också.. hehe



Är det mindre turister hos er nu, eller är det bara pga lågsäsongen?

2010-05-19 @ 14:52:01
URL: http://lolamay.blogg.se/
Postat av: ♥ Anna Söderberg

Usch och fy för stridigheterna i Bangkok!

Himla tur att du inte bor där!



Kramis

2010-05-19 @ 19:59:28
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Linda

Usch, det är verkligen hemskt det som händer, hoppas det snart får ett slut och vardagen kan återgå. Så skönt att ni inte märkt av något hos er.

Kram

2010-05-19 @ 21:38:56
URL: http://uppochnervandahuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ass="nav">
RSS 2.0