Sötfisen

Viktor var så stolt när han gick till skolan igår. Han var ju inte längre en liten pojk utan han är 4 år. Snaaaart lika gammal som Tess (sa han).

Igår på dagen fick jag ett sms utav Viktors fröken där det stod så här:

"Viktor told me earlier that he's 4 so he can go to computer lesson now. I thougth he forgot about it. I used to tell him that he can only go when he is 4."

Barn kan verkligen lägga vissa saker på minnet och andra saker glömmer de så fort de gått utanför ytterdörren!

Igår efter skolan så åkte vi direkt hem och barnen gick på simskola. Tidigare gick de varje lördag, andra sidan av byn och i två olika grupper. Nu har de börjat vid poolen hemma på gatan. Så mycket skönare för när de simmar kan jag vara hemma och pyssla och behöver inte sitta där och titta på. De ska gå 10 dagar på raken. Just nu håller de på att lära sig crawla (stavas det så). Det är lite väl avancerat för Viktor men han verkar ändå tycka om det. 

Efter simskolan var det en snabbdusch och sedan ner till min restaurang där vi åt middag. Sedan blev det glasstårta och kaffe/mojito/äppeljuice beroende på åldrar och humör. 

På lördag blir det barnkalas för Viktors klass. I år ska vi vara hemma hos oss. Hoppas på fint väder så de kan bada i poolen och sedan leka i trädgården.
 

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Grattis till lille V i efterskott! Och det är klart att han snart är ikapp storasyster ;)

Kramar

2011-01-12 @ 09:30:58
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Linda

Ja nog kommer dom ihåg ja, saker som man själv glömt man sagt kan dom komma ihåg flera år senare.

vi har sagt till Moa för länge sedan att när man fyller 4 år får man sitta på frammåtvänd stol i bilen, i morgon fyller hon 3 men hon försökte flera gånger att få oss att tro att det var fyra hon fyllde, för hon ville sitta i en lika stol som tvillingarna:)

Kramar

2011-01-12 @ 20:42:22
URL: http://www.uppochnervandahuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ass="nav">
RSS 2.0